11 mei 2016

Folders boordevol zon, zee, zonnebrillen

De tijd dat we zonnebrillen droegen als pure noodzaak ligt ver achter ons. Een zonnebril is, zeker in de zomer, accessoire nummer 1. Verkoop je zonnebrillen, dan is het nu het moment om met een folder jouw collectie te presenteren. Een folder is hét middel om te laten zien welke modellen jij in de huis hebt.

Niets zo overtuigend als een goede folder. Folders zijn razend populair, óók onder jongeren. Met het lezen van folders blijven mensen op de hoogte van de aanbiedingen die erin staan. En niemand wil juist die ene geweldige aanbieding missen! Bijna de helft van de ontvangers (49%) koopt regelmatig een product uit een folder.

Een folder ontspant

Ook ontspanning is een belangrijke reden om folders te lezen. Ruim de helft (51%) leest ter ontspanning en komt naar aanleiding hiervan in actie. Bijvoorbeeld door regelmatig producten te kopen die in de folder staan (50%) of door bepaalde winkels te bezoeken (46%).

Folder met uitstraling

Wil je dat je met je folder het juiste publiek bereikt, denk dan na over de juiste uitstraling. Zon, zee, zonnebrillen vertaalt zich in zonnige fotografie van hippe jonge mensen, lekker op het strand, met een cocktail in de hand en toffe zonnebrillen in hun haar. Overtuig met je folder en laat zien welke zonnebrillen jij verkoopt. Natuurlijk is je folder pas compleet met een geweldige folderaanbieding. Zo ben je verzekerd van aanloop in je winkel en een ‘zomers’ rendement!

Folder verspreiden?

Wil je een folder verspreiden? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com