21 augustus 2017

Folders boordevol zomeruitverkoop

Folders zijn hét marketinginstrument om de laatste items uit de zomercollectie te verkopen. Kondig de kortingen duidelijk aan en de actieperiode waarin je deze aantrekkelijke kortingen hanteert. Door je folders huis aan huis te verspreiden bereik je een groot publiek; bestaande klanten en natuurlijk heel veel potentiële klanten.

Folders die huis aan huis verspreid worden, worden steevast goed gelezen. Gemiddeld nemen we 17 minuten de tijd om de folders door te nemen. Een belangrijke reden om folders te lezen is onze zoektocht naar aanbiedingen en voordeel. Met jouw folder waarin je de zomeruitverkoop aankondigt, raak je dus de juiste snaar.

Nederlanders koopjesjagers

Nederlanders zijn echte koopjesjagers. Ruim 85 procent van de Nederlanders houdt tijdens het shoppen rekening met korting. Ongeveer een kwart van de Nederlanders gaat wel eens puur voor de lol op zoek naar producten met korting terwijl ze geen nieuwe spullen nodig hebben. Vooral bij kleding en voeding gebeurt dit regelmatig. Net als bij impulsaankopen zijn het vooral vrouwen die funshoppen op zoek naar korting. Speel hier met je folder op in door de kortingen aantrekkelijk te presenteren. Geef de lezer het gevoel dat dit een kans is die je niet kunt laten lopen.

Folders zomeruitverkoop acties

Je kunt je klanten dus verleiden met acties. Alleen maar roepen dat je de goedkoopste bent, heeft geen zin. Juist de woorden actie en korting in je folder lokken consumenten. Het activeert ze en brengt ze in de modus: daar moet ik heen. En de kans is dan heel groot dat ze niet alleen jouw actieartikelen uit de zomeruitverkoop kopen maar ook verleid worden door de najaarscollectie.

Folderverspreiding

Wil je meer weten over de mogelijkheden om folders te verspreiden? We vertellen je er graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com