26 juni 2018

Folders boordevol schoolspullen

Folders bezorgen met alle schoolspullen die leerlingen komend schooljaar nodig hebben. Dat is een goed idee! Folders die huis aan huis bezorgd worden, worden goed en aandachtig gelezen. Ouders en vooral hun kinderen oriënteren zich op hun keuze en op de prijs. Zorg voor een aantrekkelijke vormgeving en kies de juiste bezorgmomenten en de juiste adressen.

Folders kun je precies daar laten bezorgen waar jouw doelgroep woont. In dit geval dus gezinnen met opgroeiende kinderen. Het heeft geen zin om folders te bezorgen in een wijk waar veel ouderen of jonge koppels wonen. Door slim naar jullie doelgroep te kijken, bespaar je kosten. Jouw folder wordt alleen bezorgd in die wijken waar jouw (potentiële) klanten wonen.

Juiste moment

Folders kun je op verschillende manier laten bezorgen. Huis aan huis in het folderpakket of bijvoorbeeld los met de weekkrant. Ook kun je kiezen voor bezorging door Post.nl. In dat geval valt je folder met de gewone reguliere post in de brievenbus. Dat is een garantie voor nog meer aandacht.

Let op de vormgeving

Voordat je zover bent dat je folder kunt laten bezorgen, moet je met de folder zelf aan de slag. Hou bij het samenstellen van je folder nadrukkelijk rekening met je doelgroep. Verdiep je erin en ga na wat op dit moment populair is. Met andere woorden stap in de belevingswereld van jongeren. Doe je dat niet en ontwikkel je een folder die je vooral zelf leuk vindt, dan is de kans groot dat je de plank misslaat. En dan is het zonde om zoveel geld en moeite te stoppen in het bezorgen van je folder.

Folders laten bezorgen?

Voor onze klanten laten we dagelijks in heel Nederland folders bezorgen. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op,telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com