27 september 2017

Folders boordevol nieuwe wijnen

Folders in de wijnmaand oktober zijn bedoeld om het nieuwe assortiment te presenteren. Het herfstseizoen is dan echt begonnen. Bij alle najaarsstormen, regenbuien en de aankomende winterse kou krijgen mensen zin in een goed glas wijn. Supermarkten en slijterijen spelen hierop in. Ze komen met goede adviezen en aanbiedingen van wijnen. Daarvoor gebruiken ze natuurlijk een folder, huis aan huis verspreid.

Wijnmaand is een aantrekkelijk thema voor een folder boordevol wijnen en wijnadvies. Welke wijnen drink je wanneer en welke gerechten serveer je erbij. Probeer met de sfeer in de folder aan te sluiten bij de sfeer van het seizoen. Beleving, is het woord waar het om draait in de folder. De lezer moet als het ware de folder ‘ingetrokken’ worden. Zo is de kans groot dat de folder aanzet om je winkel of slijterij te bezoeken en een aankoop te doen.

Folder is geliefd

De papieren folder zorgt immers nog steeds voor de meeste aanloop naar fysieke winkel. Dit blijkt uit een onderzoek onder ruim 2.000 consumenten. Q&A voerde dit vooronderzoek uit in voorbereiding op de Beste Folder Awards. Daaruit blijkt dat folders geliefd zijn bij Nederlanders. Ruim 87% leest de papieren folder die op de deurmat valt. Verder geeft circa 60 procent aan dat de papieren folder hen stimuleert om in een fysieke winkel te kopen. Deze cijfers zijn overtuigend genoeg om vandaag nog met een wijnfolder aan de slag te gaan!

Meer weten over folders?

Wij maken en verspreiden dagelijks folders. En weten er dus alles van! Wil je meer weten? Neem contact dan op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com