12 juni 2020

Folders boordevol buitenlandse reizen

Nu Europa weer langzaam van het slot gaat, is het slim om met een mooie folder vakantiegangers te prikkelen om alsnog een mooie reis te boeken. Italië, Spanje, Frankenrijk, Griekenland en noem al die andere Europese bestemmingen maar op. Verzorgt jouw reisbureau reizen naar deze zonnige bestemmingen? Maak dan een aantrekkelijke folder en vertel duidelijk wat je voor reizigers kunt betekenen.

Het maken van een folder hoeft niet lang te duren. Snel beslissen dus, als je vandaag nog wil inspelen op onze reisplannen. Een folder boordevol aantrekkelijk reizen en vakantiebestemmingen heeft natuurlijk alles in zich om potentiele vakantiegangers, avonturiers en zonaanbidders te verleiden. Pas hier je teksten, je beeldmateriaal en de vakantie-aanbiedingen op aan.   

Groot bereik

Folders hebben een groot bereik. Folders vallen bij zo’n 6 miljoen huishoudens op de deurmat. De huishoudens die niet bereikt worden, hebben een nee-nee of nee-ja sticker. Mensen vinden het leuk om in folders te bladeren en te zoeken naar inspiratie. Met een folder kom je met jouw reisbureau op een laagdrempelige manier letterlijk bij je (potentiële) klanten binnen. Huis-aan-huis is, in tegenstelling tot andere media, absoluut niet vluchtig. Mensen nemen er de tijd voor en jij krijgt daarmee de kans om écht in de wereld van de klant te stappen.

Meer weten over folders?

Folders maken en verspreiden, doen wij dagelijks. Graag vertellen we je hoe! Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com