22 februari 2017

Folders? Big data doen hun intrede

Folder verspreiding is vooral bedoeld om een reclameboodschap uit te zenden. In de verwachting dat er klanten zijn die hierin geïnteresseerd zijn. Langzamerhand verandert de folder, van een massamedium naar gepersonaliseerde content. Big data gaan hier een belangrijke rol in spelen. Alleen daarmee kun je tot een gepersonaliseerde folder komen.

Uitgroeien tot een data gedreven organisatie is niet voorbehouden aan grote bedrijven met enorme hoeveelheden data. Ook voor MKB-bedrijven en kleine ondernemers is het mogelijk om inzicht te krijgen in wie de website bezoekt en waar hij naar heeft gezocht. Vergeet niet die geïnteresseerde bezoekers vervolgens een gepersonaliseerde mail of brochure te sturen waarmee je inhaakt op zijn zoektocht.

Relevante folder

Natuurlijk blijft naast data, kennis en creativiteit belangrijk. Met de juiste data kun je komen tot een relevantere en beter vormgegeven folder die aansluit bij je doelgroep. Zo wordt je folder een belangrijk onderdeel van je marketingmix.

Verspreidingsplan

Naast deze gepersonaliseerde content, dient een retailer ook steeds nadrukkelijker te kijken naar het verspreidingsplan. Samen met nieuwe technieken, kunnen retailers niet alleen geld besparen op hun verzending, maar ook beter getarget hun doelgroep bereiken.

Toekomst van de folder

Heb je interesse in de ontwikkelingen rond folders. Een keer sparren en praten over de mogelijkheden? Laat het ons weten! Je kunt ons bereiken op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com