6 augustus 2018

Folders back to school

Folders met agenda’s, schriften, potloden, pennen, rugzakken en nog veel meer. Voor iedere middelbare scholier zijn de laatste weken van de zomervakantie hét moment om alle nieuwe schoolbenodigdheden te kopen. Dat doen ze niet zo maar. Om goed voor de dag te komen, oriënteren zich op keuzes, prijzen en mogelijkheden. Een perfect moment om met jouw folder op de deurmat te vallen.

Tegen het einde van de zomervakantie staan folders weer bol van de nieuwe schoolspullen. De back-to-school folders zijn populair. Ze vormen de perfecte voorbereiding op het nieuwe schooljaar.

Folders boordevol artikelen

Agenda’s, schriften, potloden, pennen, rugzakken, schooltassen en laptops; de lijst met schoolbenodigdheden is lang. Door alles overzichtelijk te presenteren in een folder, presenteer je je als de ‘back-to-school’ specialist van jouw regio.

Folderaanbiedingen

Het effect van folders is groot. Folders zetten aan tot actie! Meer dan de helft (60%) van de lezers overweegt bepaalde aankopen te doen na het lezen van een folder. Bijna de helft van de lezers (46%) geeft aan met enige regelmaat producten uit de folder in huis te halen. Aanbiedingen zijn de belangrijkste drijfveer om folders te bekijken.Maar ook inspiratie is voor veel mensen een reden om de folder door te bladeren. Wees dus creatief en vernieuwend. Wissel enkele aantrekkelijke folderaanbiedingen voor schoolartikelen af met leuke interviews of jouw beste tips, bijvoorbeeld data voor festivals, de beste chillplekken of de lekkerste cocktails.

Meer weten over folderverspreiding

Wil je weten hoe je een folder kunt maken en verspreiden? Laat het ons weten! Wij vertellen je er graag alles over. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com