Folders ‘Back to school’

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

8 augustus 2019

Folders ‘Back to school’

De zomervakantie markeert voor veel leerlingen niet alleen het einde van een schooljaar, maar ook het begin van een nieuw jaar. Een jaar waarin je natuurlijk wel goed, of beter: op je allerbest, voor de dag wilt komen. De juiste agenda, de beste schriften en de coolste tas. Met de juiste folder help je scholieren en studenten op weg.

 

Het maken van een folder voor scholieren en studenten is niet eenvoudig. Het vergt serieus wat werk om je te verdiepen in hun belevingswereld. Welke talen spreken ze? Welke afbeeldingen spreken aan en met welke aanbiedingen trek je ze daadwerkelijk over de streep. Een testpanel kan wonderen doen. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel jongeren die mee kunnen denken over jouw folder.

Folder met schoolspullen

Maak de folder lezenswaardig en zorg dat deze opvalt op de deurmat. Kies voor kleur en maak de aanbiedingen duidelijk. Combineer het eventueel met een leuke actie in je winkel. Nodig een lokaal bekende vlogger uit, geef make-up tips of maak lekkere virgin cocktails. Zorg dat jouw winkel in de zomervakantie de plek is waar jongeren zich oriënteren op het komende studiejaar en gebruik je folder om daarover te vertellen.

Folders maken?

Zullen met een folder voor jou aan de slag gaan? We kunnen deze maken, ontwerpen en verspreiden. Alles precies op maat. Meer weten? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.