Folders als inspiratiebron

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

16 oktober 2019

Folders als inspiratiebron

Een belangrijke reden om een folder te lezen is het opdoen van inspiratie. Dit blijkt uit de jaarlijkse NOM Folder Monitor. Driekwart van de lezers van leest deze om op de hoogte te zijn van aanbiedingen. Bijna de helft (44%) leest een folder voor ontspanning en ruim één derde zegt een folder te lezen voor het opdoen van inspiratie. Alle reden dus om hiermee rekening te houden bij het maken van je folders voor de komende decembermaand.

 

Inspiratie

Een folder hoeft dus echt niet alleen maar de laatste aanbiedingen op te sommen. Het kan ook een inspiratiebron zijn. Deel bijvoorbeeld tips over een gezellige sinterklaasavond of goede manieren om je kerstboom op te tuigen. Deel jouw kennis, laat mensen zien dat je niet alleen producten wilt verkopen, maar ook bereid bent hen iets te geven.

December

December is dé maand om extra uit te pakken met inspirerende folders. De avonden zijn lang en donker. Ze bieden volop gelegenheid om gezellig door een folder te bladeren. Daar komt bij dat Sinterklaas en kerst dé momenten zijn waarbij mensen inspiratie zoeken. Voor cadeautjes, decoratie, lekkere recepten en mooie kleding. Vrijwel iedere retailer kan wel iets bedenken waarmee hij of zij de december maand kan opleuken.

Folders maken?

Wij helpen je graag van A tot Z. Zelfs de verspreiding nemen we je uit handen! Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.