9 september 2021

Folder voor woonmaand

Oktober is traditioneel de woonmaand. Het is het moment om nieuwe collecties te presenteren en klanten te inspireren om iets aan hun huis en interieur te doen. Een huis aan huis verspreide folder is dé manier om je potentiële klanten te bereiken. Zéker, omdat het een groot deel van de folderlezers de folder lezen om geïnspireerd te worden. Wie de NOM Folder Monitor bekijkt, ziet dat aanbiedingen de belangrijkste reden vormen om folder te bekijken. Maar er zijn ook opvallend veel mensen die de folder lezen ter ontspanning en inspiratie. Met die kennis in je achterhoofd, wordt het een stuk makkelijker om een mooie folder samen te stellen rond het thema Oktober Woonmaand. Daarin presenteer je je juiste nieuwe collectie, of dit nu meubelen, slaapkamers of woondecoratie is. En natuurlijk doe je een of enkele interessante aanbiedingen in je folder.

Folder verspreiden


De verspreiding van je folder kun je slim uitkienen. Je kunt ervoor kiezen je folder te laten verspreiden via het folderpakket, ingevouwen bij de huis-aan-huiskrant of volledig separaat in de brievenbus. Vanzelfsprekend kun je in dat laatste geval rekenen op de hoogste attentiewaarde. Laat je vooraf goed informeren en bepaal voor jezelf goed wat het verzorgingsgebied is van jouw winkel.

Aan de slag met jouw folder?


Wij maken graag werk van jouw folder en de verspreiding ervan. Weten hoe? Bel of mail met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02, e-mail: support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com