13 april 2016

Folder schoonheidssalon verspreiden

Met de zomer voor de deur, willen veel dames mooi op het strand en aan de rand van het zwembad verschijnen. Schoonheidssalons kunnen hierop inspelen met een aantrekkelijke folder. Permanente make-up, ontharen of alvast een mooi kleurtje/**/ er zijn tal van onderwerpen en aanbiedingen die in een folder voor een schoonheidssalon aan bod kunnen komen.


Folders zijn aantrekkelijk

Folders zijn een aantrekkelijke manier om je schoonheidsinstituut onder de aandacht te brengen. Kies voor een luxe uitstraling van je folder als dat ook de uitstraling van je salon is. Je kunt ook kiezen voor een moderne folder of juist een budget variant. Je kent jouw doelgroep het beste. Speel daar met je folder op in.

Folderaanbiedingen

Het effect van folders is groot. Veel mensen die je folder lezen, komen direct in actie. Wees creatief in het samenstellen van je folder. Wissel bijvoorbeeld een aantal aantrekkelijke folderaanbiedingen van je schoonheidssalon af met informatie over de schoonheidsbehandelingen en huidverzorgingsproducten die je verkoopt.

Meten is weten

Een goed idee kan zijn het opnemen van een coupon in je folder waarmee mensen korting kunnen krijgen op een schoonheidsbehandeling of een product. Ook kun je een bon in je folder overwegen waarmee mensen een proefverpakking van een bepaald verzorgingsproduct kunnen ontvangen. En houd je binnenkort open dag in je schoonheidssalon? Ook dan is een folder die je huis aan huis laat verspreiden een ideale manier om veel mensen in je salon te krijgen.

Meer weten over folderverspreiding

Wil je weten hoe je een aantrekkelijke folder voor je schoonheidssalon kunt samenstellen en verspreiden? Laat het ons weten! Wij vertellen je er graag alles over. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com