29 november 2017

Folder naast je website

Internet heeft een vaste plaats verworven in ons leven. Producten en diensten worden met het grootste gemak online bekeken, vergeleken en besteld. Je zou haast denken dat je als ondernemer genoeg hebt aan een goede website en een effectieve online aanwezigheid. Toch is dit maar de halve waarheid. Want drukwerk versterkt de kracht van jouw website.

Wat folders en websites betreft, zijn we overtuigd van de kracht van én én. Goed ontworpen drukwerk versterkt de impact van je website. Terwijl de website en je social aanwezigheid op Facebook of Twitter een vluchtig karakter heeft, is een folder of flyer een tastbare reclame-uiting. Deze ‘klik’ je niet zo maar weg.

Offline aanwezig

Een ander belangrijk voordeel van een folder is dat je de boodschap ook kunt overbrengen als de (potentiële) klant offline is. En sterker, je kunt hem of haar met je folder weer naar de website leiden. Denk bijvoorbeeld aan de folder die je uitdeelt bij een evenement of verspreid via direct mail. Het kan bijvoorbeeld interessant zijn om daarin te verwijzen naar een speciale aanbieding op je website. Zo koppel je op een slimme manier je online en offline aanwezigheid aan elkaar.

Folder is tastbaar

Een folder is tastbaar en straalt uit dat je een echt bedrijf hebt, met echte mensen en een bedrijfspand. Een folder is de stijl van je website onderstreept de eenduidigheid van je boodschap en je belofte aan klanten.

Meer weten over folders?

Wij helpen je graag met het maken van folders die je boodschap vertellen en daarmee een waardevolle aanvulling vormen op je website. Neem nog vandaag contact met ons op. Je kunt Verspreiden.com bereiken op 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com