18 januari 2017

Folder met Pasen is ijzersterk actiemedium

Wie wil profiteren van de Paaasdagen, kiest voor huis aan huis folders. Voor winkels en bedrijven die graag respons zien op hun acties en aanbiedingen, is de folder een aantrekkelijk medium. Bijna de helft van de consumenten leest huis-aan-huis folders voor speciale aanbiedingen. Wie met Pasen iets extra’s doet, meldt dit dus het beste huis aan huis in een folder of flyer.

Pasen is bij uitstek een aanleiding om te folderen. Tal van artikelen zijn in die periode in trek. Lekker eten en drinken, maar ook tuinartikelen en woonaccessoires. Een mooi moment om met een goed verzorgde folder te profiteren van het koopgedrag van consumenten. De folder is hiervoor een uitstekend middel.

Waardering hoog

De overall waardering voor de folder is onverminderd hoog. De NOM Folder Monitor meldt dat meer dan de helft van de Nederlanders (53 procent) de folder zou missen als deze niet meer zou bestaan. De kans op irritatie is minder groot dan bij andere media. Niet voor niets dat de reclamefolder in ons land het tweede grootste mediumtype is, na televisiereclame.  De reclamefolder is de favoriet van consumenten om door retailers te worden geïnformeerd (bron: ABN Amro). Dat, wellicht verrassend, de folder ook leading is onder jongeren, geeft aan dat het onjuist zou zijn de folder weg te zetten als een medium voor bejaarden.

Nu aan de slag

Wil je profiteren van Pasen met een sterke folder? Neem dan nu contact op met Verspreiden.com. We weten alles van het maken en verspreiden van folders. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com