6 april 2018

Folder maakt succes van Moederdag

Met de juiste folders wordt jouw Moederdag een commercieel succes. Met folders kun je je omzet een aantrekkelijke boost geven. Want folders zijn bewezen effectief. Mensen die folders lezen, komen in actie. Ze bezoeken je winkel, kiezen je producten en zijn blij met de Moederdag suggesties die jij in de folder doet.


Folders 
werken

Maar liefst 13 miljoen Nederlanders lezen wel eens reclamefolders. Daarmee is de folder dus bijzonder populair (bron: NOM Folder Monitor 2017). Onderzoek wijst uit dat met 41% de folder het belangrijkste medium is voor hulp bij aankoopbeslissingen. Bij 43% van de huishoudens bepalen folders het boodschappenlijstje; de helft van alle folderlezers koopt regelmatig een product uit een folder. Folderverspreiding is dé manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten.

Moederdag folder samenstellen

Het op de hoogte zijn van aanbiedingen en het bepalen waar te kopen, zijn vaak genoemde redenen om folders te bekijken. Opvallend is dat het opdoen van inspiratie en cadeau ideeën steeds belangrijker wordt gevonden. Verder worden folders gelezen als ontspanning. Met deze kennis in je achterhoofd wordt het eenvoudig om een Moederdag folder samen te stellen. Bedenk een aantal leuke aanbiedingen, zorg voor aantrekkelijke fotografie en teksten en geef wat opvallende tips om Moederdag zo feestelijk mogelijk te maken. 

Folders verspreiden

Wil je meer informatie over het maken en verspreiden van folders voor Moederdag? Daar vertellen we je graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.


Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com