7 maart 2022

Folder? Laat je klanten spreken!

Ga je een folder maken? Overweeg dan eens om je klanten aan het woord te laten in je folder. Positieve klantverhalen zijn een krachtig marketingwapen. En daarmee ideaal om in te zetten in jouw folder.

Een testimonial is kortweg een positieve klantervaring. Het is vaak een stukje tekst van iemand die jouw product of dienst heeft gebruikt en daar iets over vertelt. Jij kunt die tekst vervolgens gebruiken in je folder en andere communicatiemiddelen. Zo maken mensen met je folder niet alleen kennis met jouw producten of diensten, maar lezen ze ook hoe andere mensen het ervaren.

Alleen als het geloofwaardig is

Een testimonial wordt geloofwaardiger naarmate je meer informatie over de tevreden klanten vermeldt. Werk om die reden altijd met testimonials van klanten die bereid zijn om met hun volledige naam vermeld te worden of, nog beter, met foto. Trap niet in de valkuil om een zelf verzonnen testimonial te schrijven. Als je daarmee door de mand valt, is je geloofwaardigheid in één keer weg.

Gewoon naar vragen!

Natuurlijk moet je zelf het initiatief nemen voor een testimonial. Gelukkig hebben de meeste klanten er begrip voor dat jij anderen wilt enthousiasmeren voor jouw bedrijf. Zeker als jij hen goed hebt geholpen, zijn ze graag bereid om iets voor je terug te doen.

Folders maken

Jij de testimonials, wij de folders. Laat maar weten wat wij voor jou kunnen betekenen! Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com