Folder is de motor achter de aanloop in jouw winkel

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

19 maart 2020

Folder is de motor achter de aanloop in jouw winkel

Onderzoek toont aan dat 63% van de ontvangers van een folder aangeeft dat deze folder hun daadwerkelijk aanzet om een winkel te bezoeken. Een winkelbezoek betekent minimaal een kans op conversie. Om die reden is het verspreiden van een folder nog steeds interessant.

Ook uit de NOM Folder Monitor blijkt dat de folder een effectief marketing- en communicatiemiddel is, De NOM Folder Monitor wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau GfK, in opdracht van DDMA Businessgroep Verspreidingen, onder auspiciën van het Nationaal Onderzoek Multimedia (NOM). Dit onderzoeksbureau constateert keer op keer dat Nederlanders van de papieren folder houden. Dat is wellicht ook de reden dat het aantal NEE/NEE-sticker nauwelijks stijgt.  Zo’n 3,2 miljoen Nederlanders (23%) krijgen géén papieren folders in de brievenbus tegenover 10,6 miljoen (77%) die ze wél ontvangt

Aanbiedingen en inspiratie

Mensen lezen de folder vooral om op de hoogte te zijn van aanbiedingen. Andere redenen zijn voor de ontspanning/leuk om te lezen en het opdoen van inspiratie.

Nieuwe intreders

Opvallend is verder dat er een nieuw type folder in het pakket verschijnt, náást de folders van  supermarktketens en andere winkelformules. Ook loterijen, attractieparken en fabrikanten die nieuwe producten willen introduceren, kiezen steeds vaker voor de folder.

Meer weten over de kracht van folders?

Wij vertellen je daar graag meer over! Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur een e-mail naar support@verspreiden.com.