16 november 2015

Folder is belangrijke omzetgenerator

Met de juiste verspreiding van folders kunnen ondernemers optimaal profiteren van de stijgende omzetcijfers in de detailhandel. Vooral de winkels in non-food artikelen realiseerden in september meer omzet (5,1%) dan in dezelfde maand vorig jaar. De opbrengsten van winkels in voedings- en genotmiddelen was in september 2,9 procent hoger dan een jaar eerder. Dit blijkt uit cijfers van het CBS.

Met het op de juiste manier van verspreiden van reclame en huis aan huis folders kunnen ondernemers hun omzetten positief beïnvloeden. Uit een onderzoek van Adformatie in 2015 blijkt dat de folder een belangrijke omzet generator is. Zo zorgt de folder voor een omzetstijging in fysieke winkels van 41% vergeleken met de gebieden waar geen folder wordt ingezet.

Juist verspreiden

Nederlanders zijn gewend aan folders en huis aan huis verspreide reclame in de brievenbus. Zelfs grote retailers als BOL.com, H&M, Mediamarkt en Kruidvat kiezen voor folders. Retailers zien vaak direct het effect van de folder terug in extra verkopen. Sterker nog, opvallend vaak is duidelijk te herleiden wat het effect is van welke aanbieding op welke pagina. De grootte van de foto, de pagina en de plaats op de pagina hebben effect op de verkoop van een specifiek product. Voor veel retailers is een folder dus een belangrijke omzetgenerator. Om hier zo optimaal mogelijk van te profiteren, is een juiste verspreiding noodzakelijk.

Wil je meer informatie over de effectieve verspreiding van folders en huis aan huis verspreide reclame in de brievenbus? Daar vertellen we je graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com