29 mei 2024

Folder Hema is beste volgens vakjury

De uitslag van de ‘Beste Folder Awards’ 2024 is bekend. Deze editie van het jaarlijkse folder verkiezingsevent deden meer dan twintig folderaars mee. Zij maakten kans op een categorieprijs. De vakjury riep de papieren folder van Hema als winnaar uit. Als overall winnaar kwam volgens de consumentenjury supermarktketen Dirk als beste uit de bus.

Wat vinden consumenten van de aanbiedingen in jouw folder? Hoe ervaren zij de opmaak? Of ben je benieuwd of ze een aankoop doen na het lezen van je folder?

Beste folder
Bij deze folder verkiezing waarderen consumenten de papieren (en online) folders op kenmerken  als aanbiedingen, opmaak en overzichtelijkheid. De genomineerde folder met het hoogste eindcijfer is de winnaar van de titel ‘Beste Folder Awards’ binnen de betreffende categorie. In elke categorie wordt zowel een papieren folder als een online folder bekroond. Overall winnaar bij de papieren folders werd supermarktketen Dirk. Categorie winnaars waren Groenrijk (bouwmarkt, tuin & dier), Kruidvat (persoonlijke verzorging), Electro World (elektronica), Xenos (slapen & wonen), Dirk (supermarkt & slijterij) en Hema (warenhuis).

Top 3 folders
De vakjury op haar beurt had een eigen top 3. De papieren folder van HEMA scoorde een nummer 1 positie. Goede runners up zijn de folders van Blokker en Jumbo.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com