5 april 2017

Een folder haalt meer uit Pinksteren

Folders kunnen je verkoop een flinke boost geven. Spring in op de actualiteit. Pinksteren bijvoorbeeld betekent voor veel mensen een lekker lang weekend vrij. Om te genieten in de tuin, op de camping of het strand. Lekker niets doen. Het fijne gevoel van ontspanning, een extra vrije dag en de voorbereidingen voor de komende zomervakantie.

Met folders bereik je je klanten. Uit de NOM Foldermonitor 2016 blijkt dat 76% van de ontvangers de folder leest vanwege de speciale aanbiedingen. Maar liefst één derde (32%) gebruikt de reclamefolder om prijzen en aanbiedingen te vergelijken. En met effect! En bijna de helft van de lezers (46%) koopt regelmatig een product uit de folder. Goed om te weten als je voor de keuze staat om de folder in te zetten als marketing instrument.

Folderverspreiding

Natuurlijk is het slim om met je folder in te spelen op de aankomende Pinksterdagen. Daarmee roep je een goed gevoel op. Bedenk op welke manier jouw winkel of bedrijf van deze dagen kan profiteren. Kies producten of diensten die passen bij de sfeer en de stemming van je klanten. Maak gebruik van fraaie kleuren en mooie afbeeldingen in je folder. Op zo’n manier valt je folder op de deurmat. Grote kans dat deze dan gelezen wordt. En aanzet tot actie. Een leuke Pinksteraanbieding versterkt dit effect.

Meer weten over folderverspreiding

Interesse in het verspreiden van een folder rond Pinksteren? Dat regelen we graag voor je! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com