20 juni 2016

Folder Gall & Gall dit jaar het beste

Tijdens het recente BBR (Brievenbusreclame) Congres over brievenbusreclame kwam Gall & Gall uit de bus als winnaar van de Folder Vakprijs 2016. De folder van Gall & Gall werd door de vakjury verkozen boven de huis aan huis folders van Xenos en Lidl. De winnaar van de Runner Up Prijs 2016, de prijs voor de meest veelbelovende, nieuwe folder in Nederland, is de folder van supermarkt Emté.


Harten winnen

Belangrijke aspecten bijde jurering van de Folder Vakprijs zijn innovatie, de mate waarin de folder opvalt op de deurmat en in hoeverre de folder een onderdeel is van de communicatiemix. Verder besteedt de jury terecht aandacht aan de manier waarop de folder aanzet tot actie. En natuurlijk is creativiteit belangrijk. Allemaal aspecten waar je bij het maken van een eigen folder rekening mee moet houden. Niet perse om deze Vakprijs te winnen, maar wel de harten van jouw (potentiële) klanten te stelen.

Consumentenprijzen

Tijdens hetzelfde congres werden ook de winnaars van de door de consumenten gekozen Beste Folder Awards 2016 bekendgemaakt. De Beste Folder Award in de categorie Nationaal food ging naar PLUS Supermarkten. In de categorie Nationaal non-food was Intratuin de overtuigende winnaar.

Inspiratie

Wil je zelf met een folder aan de slag kijk, bekijk dan eens de folders van andere winkels en dienstverleners. Als inspiratiebron en ideeën over wat je met je eigen folder wel of niet wil.

Folder expert

Natuurlijk is het slim om vooraf te sparren met iemand met verstand van zaken. Wij helpen je graag met een goede folder en de juiste verspreiding. Weten hoe?  Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com