3 mei 2017

Folder boordevol vakantiewerk

Folders met vakantiewerk zijn een slimme manier om in contact te komen met vakantiekrachten. Huis aan huis verspreide folders worden goed gelezen en leveren zeker nieuwe aanmeldingen op. Profiteer van de kracht van de folder door deze op de juiste manier voor jouw bedrijf, restaurant of uitzendbureau in te zetten.

Ga je een folder verspreiden, dan kun je erop rekenen dat deze gelezen wordt. Uit de NOM Folder Monitor 2016 blijkt 12,7 miljoen Nederlanders (95%) papieren of digitale huis-aan-huis folder leest.

Folder verspreiden onder alle doelgroepen

Uit de cijfers blijkt verder dat je folder verspreiden onder alle doelgroepen zin heeft. Alle doelgroepen lezen en gebruiken folders en de beïnvloeding is groot, ongeacht de leeftijd of de welstand van de ontvanger van je folder. Van mensen uit de hoogste welstandklasse (W1, bruto inkomen hoger dan 39.500 euro) zegt 65% door de folder bepaalde aankopen te overwegen. Mensen uit de lagere welstandsklassen (W5 en W4) geven vaker dan de andere welstandsklassen aan, dat ze aanbiedingen kopen uit de folder.

Jongeren lezen folders

Ongeveer de helft van de jongeren leest (reclame)folders:

  • 47% van de 16- tot 34-jarigen leest reclamefolders.
  • Deze groep besteedt wekelijks gemiddeld 37 minuten aan het lezen van ongeadresseerde brievenbusreclame.
  • Jongens lezen reclamefolders vooral om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, terwijl meiden juist de speciale aanbiedingen willen weten.

Naast het feit dat vooral jongeren de folders bezorgen, vinden veel jongeren het dus ook leuk om ze te lezen. De reclamefoldersector concludeert verder dat er steeds meer wisselwerking ontstaat tussen online en offline. Heb je vakantiewerk maak dit dan duidelijk in je folder en leidt jongeren vervolgens naar je website voor meer informatie of het digitale sollicitatieformulier.

Meer weten over folders?

Wil je meer weten over folders? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com