4 oktober 2021

Folder advies voor Sinterklaas

December, het lijkt misschien nog ver weg, maar het is tijd om de voorbereidingen te starten. Wie optimaal wil profiteren van de Sinterklaas periode heeft in november zijn of haar folders gereed. Na aankomst van de goed heiligman kun je de folderverspreiding starten. Inspireer, verleid en verkoop! Via de folder goed inzet, markt dat direct in de verkoopcijfers.

Uit het onderzoek blijkt dat bijna alle Nederlanders graag folders lezen. Gemiddeld besteden zij 17 minuten per week aan het lezen van folders. Dat kan jouw Sinterklaas folder zijn!

Effect van folders

Het op de hoogte zijn van aanbiedingen en het kiezen van de juiste winkels zijn vaak genoemde redenen om folders te bekijken. Ook het opdoen van inspiratie voor cadeau-ideeën is een reden om de folder te lezen. Laat dat nu net rond Sinterklaastijd aan de orde zijn! Alle hulp Sinterklazen zoeken naarstig naar cadeau- en surprise-ideeën. Precies dat wat jij in je folder kunt bieden!

Sinterklaas folder

Wie in de Sinterklaas periode wil profiteren van de populariteit van folders speelt hier dus slim op in. Zorg voor een aantrekkelijke uitstraling van je folder. En combineer een aantal aantrekkelijke Sinterklaasaanbiedingen met originele cadeau-ideeën. Inspireer verder met knutselideeën, schoencadeautjes en tips voor een ouderwets gezellige pakjesavond.

Meer weten over folders?

We weten alles van het maken en verspreiden van folders in de Sinterklaasperiode (en daarbuiten). Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com