29 januari 2019

Flyers voor verkiezingen

Met flyers voor de Provinciale Staten verkiezingen val je rechtstreeks met de politieke partij op de deurmat. Zo ben je verzekerd van aandacht voor jou partij en jullie standpunten in de provinciale politiek. Een goede manier om de burger te betrekken bij de politiek!

 

In aanloop naar de Provinciale Staten verkiezingen op woensdag 20 maart is een flyer een goede manier om burgers te informeren over jullie standpunten. Wat vindt jouw partij van het openbaar vervoer? Wat is jullie mening over duurzame energie? En wat wil je uitgeven aan kunst en cultuur en infrastructuur? Door de lijn van de partij duidelijk te maken, maak je het de kiezer makkelijk.

Helder en transparant

Gebruik in je flyer heldere taal en kies voor mooi, aansprekend beeldmateriaal uit de provincie. Het kan helpen bekende, regionale personen aan het woord te laten. Zij kunnen hun mening geven over bepaalde onderwerpen en duidelijk maken waarom zij juist voor jou partij stemmen. Ook is de flyer een ideale manier om alle kandidaten te presenteren, die namens jouw partij meedoen aan de verkiezingen voor Provinciale Staten. Zo hebben de kiezers een gezicht bij de lange rijen met namen.

Flyers verspreiden

Het verspreiden van flyers kun je per provincie afspreken. Zo bereik je de juiste kiezers. Wil je een flyer laten maken of verspreiden? Wij helpen je graag!Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op,telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com