20 december 2018

Flyers voor sportscholen en goede voornemens

Januari is dé maand voor sportscholen om hun aanbod kenbaar te maken. Legio (potentiële) klanten zijn het nieuwe jaar begonnen met het voornemen (meer) te gaan sporten. Flyers en folders zijn bewezen succesvol in de marketing. Je valt hiermee huis aan huis op de deurmat.

 

De verspreidingsmogelijkheden voor flyers en folders zijn groot. Het effect ervan is groot. Met een flyer of folder breng je jouw sportschool onder de aandacht. Je kunt de folder gebruiken om een nieuw lesaanbod te presenteren, Open Dag onder de aandacht te brengen of startende sporters een sportieve aanbieding te doen.

Folders verspreiden

Je kunt folders huis-aan-huis verspreiden, maar natuurlijk ook meegeven zodra mensen zich inschrijven bij jouw sportschool of verspreiden onder alle sportverenigingen in jouw woonplaats. Voor iedere sport is extra kracht- en conditietraining belangrijk. Ook damesclubs of afslankgroepjes zijn een interessante doelgroep voor de verspreiding van je folders, evenals praktijken van tandarts, huisarts, diëtisten en andere (para-) medici. Een folderstandaard met je eigen folders is voor ieder bedrijf een goed idee, dus ook voor een sportschool.

Vormgeving met power

Kies voor een goed ontwerp en een strakke vormgeving; power! Het is belangrijk dat je folder de juiste uitstraling heeft, die aansluit bij de sfeer en de kwaliteit van jouw sportschool. Werk met mooie foto’s, frisse lay-out en duidelijke teksten. Heb je trouwe sporters, die enthousiast over jouw sportschool kunnen vertellen? Vraag hen dan om mee te werken aan je folder. Bestaande klanten zijn de beste ambassadeurs voor jouw sportschool!

Drukken en verspreiden

Je folder laten drukken en direct huis aan huis verspreiden? Dat nemen we je graag uit handen! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com