Flyers voor scholen

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

14 januari 2020

Flyers voor scholen

Flyers kunnen een uitstekend communicatiemiddel zijn voor scholen. De maanden januari, februari en maart zijn doorgaans de maanden waarop scholen de deuren openzetten voor nieuwe leerlingen. Zij kunnen tijdens Open Dagen en Open Avonden zich oriënteren op het nieuwe schooljaar. Een flyer is een voordelige manier om iets mee te geven naar huis.

 

Een flyer is eigenlijk een pamflet. Het bestaat slechts uit één vel papier, meestal van A4 of A5-formaat. Omdat het een soort strooifolder is, kun je kiezen voor papier dat iets meer weegt dan het standaard briefpapier dat de school gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan 100 tot 170 grams papier.

Flyers met activiteiten

Een flyer kun je gebruiken om de activiteiten van jouw school mee aan te kondigen, bijvoorbeeld de open dagen en andere evenementen in het komende half jaar. Je kunt de flyer ook gebruiken om de kernwaarden van de school te presenteren.

Onze tips voor flyers voor scholen

  • Gebruik een pakkende titel
  • Plaats het schoollogo
  • Plaats contactgegevens (ten minste het adres van de schoolwebsite)
  • Zorg dat de flyer opvalt (bijvoorbeeld door gebruik van kleur)
  • Gebruik foto’s die aanspreken (liever leerlingen dan gebouwen)
  • Plaats zo min mogelijk tekst, gebruik enkel steekwoorden

Flyers maken?

Dat hoef je ons niet meer te leren. We doen het graag voor je! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.