23 januari 2020

Flyers voor Ontdekdezorg week

Zorg- en welzijnsorganisaties die meedoen aan de Ontdekdezorg Week krijgen dan heel veel bezoekers over de vloer. Het is hét moment om belangstellenden te informeren over de mogelijkheid om het leren en werken in de zorg- en welzijnsector. Natuurlijk is het leuk om die dag van alles te laten zien, maar het is ook goed om een folder of flyer mee te geven die belangstellenden thuis nog eens kunnen nalezen.

 

In de flyer kun je belangrijkste kernwaarden van jouw organisatie benoemen en eventueel enkele medewerkers presenteren. Natuurlijk geef je in de flyer een actueel overzicht van de banen die je beschikbaar hebt en de carrièrekansen die je hebt. Is leren of werken en leren mogelijk? Vermeld dit dan ook duidelijk in je flyer of folder als je veel wilt vertellen.

Professionele uitstraling

Zorg voor een uitstraling van de flyer die duidelijk aansluit bij jouw huisstijl. Potentiële nieuwe medewerkers moeten ervan overtuigd zijn dat jouw organisatie de zaken goed voor elkaar heeft.  Zorg voor een professionele, vriendelijke uitstraling en geef de lezer vooral het gevoel welkom te zijn.

Ervaring in de zorg

We hebben volop ervaring in de zorg en denken graag mee over een succesvolle flyer. Verder praten? Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur een e-mail naar support@verspreiden.com.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com