Flyers voor makelaars

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

9 oktober 2019

Flyers voor makelaars

Een flyer is voor makelaars een mooie manier om woningen te presenteren of nieuwe ‘inkoop’ te genereren. De kracht van Verspreiden.com is dat we tot op postcodeniveau kunnen verspreiden. Dus precies in de buurt die je voor ogen hebt, verspreiden wij je flyer.

 

Met een flyer val je op, zéker in de huidige krappe woningmarkt. Het is een mooie en voordelige manier om jezelf te profileren als actieve makelaar. Vrijwel iedere makelaar is inmiddels actief op internet en social media, maar veel minder in de brievenbus. Daar ligt dus een kans voor jou! Een kans om te groeien en nog succesvoller te worden.

1. Maak een opvallende flyer

Er vallen niet vaak flyer door de brievenbus van een makelaar. Maar er is natuurlijk wel veel ander reclamedrukwerk. Zorg daarom voordat je flyer opvalt. Dat kan door een specifieke kleurstelling te kiezen, maar ook door de vormgeving en het formaat.

2. Zorg voor herkenbaarheid

Mensen vinden herkenbaarheid prettig. Dat geeft namelijk een vertrouwd gevoel. Het is dus aan te raden om in de flyer duidelijk te verwijzen naar jouw makelaarskantoor, bijvoorbeeld met je logo of de kleuren van het bedrijf.

3. Combineer mediakanalen

Het huis aan huis verspreiden van een flyer biedt extra kansen om een andere doelgroep te bereiken. Verwijs altijd naar je website en social media kanalen. Zo kunnen de verschillende uitingen elkaar versterken.

Ben je makelaar en wil je meer weten?

Dan horen we graag van je. We vertellen je graag hoe wij flyers maken en verspreiden. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar  support@verspreiden.com.