Flyers voor makelaars

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

8 mei 2020

Flyers voor makelaars

Coronacrisis of niet, op de huizenmarkt gaat het onverminderd goed. Hypotheken worden volop aangevraagd en tal van mensen zijn op zoek naar een nieuwe woning. Laatst zagen we iemand eigenhandig kaartjes in de brievenbus doen met de oproep de woning te verkopen. Dat kan natuurlijk professioneler. Makelaars kunnen de verkoop in een bepaalde wijk breed binnen die wijk onder de aandacht brengen. En aangeven dat er meer potentiële kopers staan te trappelen om te verhuizen.

Een flyer is een snelle en voordelige manier om te laten zien welke verkoopsuccessen je boekt in bepaalde wijken, steden of dorpen. Verspreiding kan altijd heel gericht op postcodeniveau. Zo weet je zeker dat je met jouw flyer de juiste huizenbezitters bereikt.

Vertel over je verkoop successen

De boodschap in de flyer moet duidelijk zijn: we hebben deze woning binnen zoveel dagen verkocht, met 100% tevreden kopers en verkopers, een goede verkoopprijs en een makkelijke financiering. Belangrijk is dat woningbezitters begrijpen dat er nog meer belangstellenden zijn en dat het dus nu hét moment is om een woning, via jouw makelaarskantoor, in de markt te zetten.

Val op!

Onderzoek toont aan dat flyers die opvallen, sneller gelezen worden. De nieuwsgierigheid is gewekt en ontvangers zijn dan sneller geneigd om zich in de flyer te verdiepen. Lezers waarderen herkenbaarheid. Dat geeft een vertrouwd gevoel en dat is belangrijk voor makelaars. We adviseren om daarmee rekening te houden. Jouw bedrijfslogo kan als uitgangspunt dienen. Of de kleuren van het bedrijf. De herkenbaarheid van jouw makelaarskantoor verdient de nodige aandacht. Denk ook aan foto’s van de makelaars, de taxateurs en de rest van het team!

Ben je makelaar en wil je meer weten?

Wij adviseren je graag! Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.