8 mei 2018

Flyers voor je promotieteam

Een promotieteam met flyers op stap sturen. De zomermaanden zijn daar de ideale periode voor. Veel mensen zijn op straat en het weer gooit geen roet in het eten. Je flyer blijft droog en netjes en mensen zijn in de stemming om deze ook daadwerkelijk aan te pakken. Dat is stap één. Wat je wilt is dat je flyer gelezen wordt. Steek daarom energie in het maken van een zo aantrekkelijk mogelijke flyer.

Een flyer hoeft niet duur te zijn. Integendeel, flyers zijn altijd enkelvoudige folders met aan weerskanten bedrukking. Soms op A4 formaat, maar veel vaker kleiner, bijvoorbeeld A5 of een afwijkend, extra opvallend formaat. De kwaliteit van het papier moet goed zijn, maar overdrijf het niet. Flyer worden vluchtig gelezen en dan weggegooid. Geen probleem, dat is het doel van je flyer maar steek dus niet te veel geld in het papier.

Duidelijke boodschap op je flyer

Waar je veel aandacht aan moet besteden is de kleur, de vormgeving en de boodschap. Om bij dat laatste te beginnen. De boodschap op je flyer moet eenduidig zijn. Geen opsomming van allerlei zaken, maar kort en duidelijk: Open Dag, Gratis Proefrit, Feestelijke Opening, Toeristenmarkt of Braderie. Geef duidelijk enkele details, zoals waar en wanneer. Zo kan de ontvanger in één oogslag zien waarvoor de flyer bedoeld is.

Aantrekkelijke vormgeving

Het spreekt voor zich dat een A4tje met zwarte letters het minst tot de verbeelding spreekt. Je moet van geluk spreken willen mensen dit lezen. Met andere woorden, kies een opvallende kleur, een aantrekkelijk logo en/of een aansprekende foto (als je kiest voor een full colour flyer). Zo trek je de aandacht naar je flyer. En juist om de tekst zo summier, wordt deze dan gegarandeerd gelezen.

Flyers maken

Wij helpen je graag met het ontwerpen en maken flyers. Zorg jij voor het promotieteam? Bel ons vandaag nog op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com