8 januari 2020

Flyers voor fitness en sportschool

Heel veel Nederlanders zijn het nieuwe jaar ingegaan met goede voornemens, zoals meer sporten en meer bewegen. Heb jij een sportschool of geef je fitness-lessen? Profiteer dan van deze ambities en verspreid nu jouw flyers huis-aan-huis. Met een aansprekende, kleurrijke flyer trek je nieuwe klanten over de streep om bij jou of met jou te gaan sporten!

 

Flyers zijn bewezen succesvol in de marketing. De verspreidingsmogelijkheden zijn legio en het wervend effect is groot. Met een flyer breng je jouw sportschool, nieuwe lesaanbod of Open Dag onder de aandacht bij een breed publiek. Flyers kun je huis aan huis laten verspreiden, tot op postcodegebied nauwkeurig. Zo weet je zeker dat je de juiste doelgroep bereikt. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je flyers aan de balie te leggen of ze uit te reiken bij inschrijving of binnenkomst.

Hou er bij het ontwerp van de flyer rekening mee dat deze in ongeveer 3 seconden wordt beoordeeld. Pas als lezers door iets op de flyer aangetrokken worden, zullen zij langer kijken. Hoe je dat voor elkaar krijgt, vertellen we graag aan de hand van deze vijf tips:

  1. Een flyer actie heeft een duidelijk doel nodig. Zonder dit doel is het zonde om een actie op te zetten. Bepaal daarom van te voren goed; wat wil je bereiken met een flyer actie voor jouw fitness en sportschool?
  2. De kunst van een flyer is om mensen snel te informeren. Dat doe je met een duidelijke boodschap die mensen aanzet tot het lezen van de flyer. Je geeft net genoeg informatie om lezers nieuwsgierig te maken naar het aanbod van jouw fitness of sportschool.
  3. Hoe zorg je ervoor dat de informatie die je wilt delen, opvalt? Door gebruik te maken van de juiste hiërarchie. Hiermee komt de belangrijke informatie nadrukkelijker naar voren en zal het meer opvallen. Maak hiervan slim gebruik en mensen zullen langer naar je flyer kijken.
  4. Met een flyer wil je een bepaalde boodschap overbrengen. De teksten op de flyer bepalen grotendeels het succes. Want deze moeten de lezer aanspreken. Dus: kort en bondig vertellen wat je kunt beteken voor hun goede voornemens en zo nieuwsgierigheid opwekken.
  5. Ook afbeeldingen zijn van belang. Deze laten in een oogopslag je sportschool zien. Zorg er daarom altijd voor dat de afbeeldingen van goede kwaliteit zijn en de boodschap juist vertellen. Hierdoor zal je flyer positief opvallen.


Meer weten?

Samen vormgeven aan goede voornemens? We maken en verspreiden de flyers voor jouw fitness en/of sportschool graag! Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur een e-mail naar support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com