21 april 2020

Flyers verspreiden op een originele manier

Het verspreiden van flyers is een slimme manier om jouw bedrijf in de spotlights te zetten. Natuurlijk kun je kiezen voor huis-aan-huisverspreiding in de postcodegebieden waar jij actief bent. Je kunt ook een pakket flyers bestellen en zelf zorgdragen voor de verspreiding ervan. Denk eens aan een originele manier om jouw flyers te verspreiden. Reken maar dat je dan opvalt!

Kies voor persoonlijk contact

Flyers zijn een uitstekend middel om iemand te laten kennismaken met jouw product, dienst of evenement. Natuurlijk kun je ze huis aan huis verspreiden, maar met wat extra persoonlijk contact wordt het effect een stuk groter! Denk goed na over een locatie waar je jouw doelgroep kunt ontmoeten. Zorg er dan wel voor dat je ze aanspreekt op een moment dat ze niet al te veel haast hebben. Probeer de aandacht te trekken met leuke vragen en speel slim in op de behoeften van jouw doelgroep.

Stuur een flyer mee met een bestelling

Natuurlijk kun je ook een flyer aanbieden aan mensen die jouw bedrijf al kennen! Stuur bijvoorbeeld een flyer mee met een bestelling. Wat in dat geval goed werkt, is een flyer met een aantrekkelijke  kortingsactie. Hiermee stimuleer je je klant om een tweede aankoop te doen. Een ander idee is jouw klant te vragen om jouw product of dienst aan te bevelen bij vrienden, eventueel in combinatie met een kortingscode. Of verwerk bijvoorbeeld een rebus of puzzel in het ontwerp van je flyer. Zo is je klant actief bezig je merk en zal hij je merk beter onthouden.

Maak een serie flyers

Je kunt aanhaken bij een bepaalde periode in het jaar, bijvoorbeeld Kerstmis of de zomer. Maak dan een leuke serie met flyers die je doelgroep kan sparen. Denk aan flyers met recepten voor lekkere, zomerse cocktails of aan feestelijke gerechten voor kerst.

Maak een spaarkaart

Je kunt een spaarkaart toevoegen aan je flyer waarmee je klanten kunnen sparen voor korting of leuke extra’s . Hoe vaker ze gebruikmaken van jouw producten of diensten, hoe sneller de kaart vol is natuurlijk! Hiermee versterk je de loyaliteit van jouw klanten.

Laat je flyers door ons maken!

Bij Verspreiden.com zijn we thuis in flyers. We maken graag ook jouw flyers en denken dan natuurlijk mee over de beste manier om deze te verspreiden! Bel vandaag nog naar Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com