14 december 2015

Flyers sportschool verspreiden

De flyer van je sportschool huis aan huis verspreiden: daarvoor is januari 2016 de uitgelezen maand. Tal van mensen hebben het goede voornemen om meer te sporten en minder te eten. Met jouw reclame op de deurmat kom je op het juiste moment binnen.


Verspreiden flyers

Het maken en verspreiden van folders en reclamedrukwerk is werk voor professionals. Zo is het belangrijk dat je folder er goed uitziet. Kies voor mooie foto’s van jouw sportschool en kies een toon die aansluit bij je doelgroep. Overtuig in woord en beeld. Kies vervolgens voor de juiste wijken om je sportschool flyer te verspreiden. Als je goed thuis bent in je regio, weet je waar jouw klanten en potentiële klanten wonen. Logisch, dat het huis aan huis verspreiden van jouw reclamefolder juist een slimme keuze is. Zo haal je meer rendement uit je keuze om sportschool flyers huis-aaan-huis te verspreiden.

Combineer h-a-h verspreiding

Sommige sportscholen kiezen ervoor meerdere mediakanalen naast elkaar gebruiken. Zo versterkt je huis aan huis verspreide flyer bijvoorbeeld het bezoek aan je website. Natuurlijk kun je dit ook stimuleren, door in je flyer een aantrekkelijke sportschool aanbieding mee te nemen. Een maand gratis sporten bijvoorbeeld of een kortingsbon voor een sportdrankje bijvoorbeeld. Door dit in je flyer te noemen verleid je mensen de website van je sportschool te bezoeken. En je sportschool zelf! Want huis-aan-huis reclame overtuigt! Een groot aantal mensen komt na het lezen van een folder in actie. En dat is precies wat je wilt bereiken met je flyer!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van verspreiding van een folder van jouw sportschool? Laat het ons weten! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com