15 juni 2023

Flyers op de camping

Flyers op de camping? Natuurlijk! Als jij onderneemt in een toeristische regio is het slim om flyers te maken. Deze kun je eenvoudig verspreiden via campings, hotels, vakantieparken en toeristische informatiepunten. Toeristen staan bij uitstek open voor leuke vakantietips. Een aansprekende flyer pik je er snel uit. Wervende fotografie en een duidelijke teksten doen vervolgens de rest.

Een flyer is effectief als mensen de moeite nemen om deze uit het folderrek te pakken om deze te bekijken. Zorg er dus voor dat je flyer de aandacht trekt. Hoe je dat? We geven je graag enkele tips om een succesvolle flyer te maken.

 1. Duidelijk doel
  Bepaal vooraf wat je met je flyer wilt bereiken. In het geval van toeristische attractie of restaurant wil je waarschijnlijk gasten naar jouw zaak trekken. Ga vanuit dat doel met je flyer aan de slag.
 2. Wek nieuwsgierigheid op
  Het doel van een flyer is om mensen razendsnel te informeren. Een duidelijke boodschap die mensen aanzet tot het lezen van de flyer. Deel precies genoeg informatie om de lezer nieuwsgierig te maken. Door nieuwsgierigheid op te wekken, kijken ze langer naar de flyer en zijn ze eerder geneigd om zich verder te informeren over jouw bedrijf.
 3. Duidelijk verhaal
  Met een flyer wil je een bepaald verhaal vertellen. De teksten op de flyer bepalen grotendeels het succes. Deze moeten aanspreken. Vertel kort en bondig wat er bij jou te beleven is.
 4. Sprekende beelden
  Natuurlijk zijn ook de afbeeldingen van belang. Vrolijke kopjes, lachende gezichten: het helpt allemaal om mensen te overtuigen om jouw attractie of restaurant te bezoeken.

Aan de slag!

In onze webshop kun je je flyers heel eenvoudig bestellen. Ga vandaag nog aan de slag, dan kun je je flyers snel gaan verspreiden.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com