Flyers met zonnepanelen

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

14 juli 2020

Flyers met zonnepanelen

Flyers zijn een makkelijke manier om klanten te informeren over de voordelen die zonnepanelen bieden. Verkoop je zonnepanelen? Maak dan een flyer waarin je jouw aanbod opsomt en leg vooral de voordelen uit. Eén overzichtelijke flyer werkt uitstekend om jouw verkoopverhaal kracht bij te zetten.

Flyers zijn relatief eenvoudig te maken. De meeste flyers worden gedrukt op A4 papier. Gebruiken foto’s en kleur om de flyer de juiste uitstraling te geven. In geval van zonnepanelen kun je de flyer gebruiken om de verschillende typen die je verkoopt te presenteren. Gebruik een foto, vermeld de belangrijkste eigenschap, toon de prijs en het jaarlijkse rendement. Heb je nog ruimte over benut deze dan om de voordelen van zonnepanelen te benoemen en de mogelijkheid om een aanvraag voor subsidie of btw-teruggave te doen.

De voordelen van een flyer zijn duidelijk

1. Overal en altijd te verspreiden
Je kunt je flyers overal verspreiden. Zo kan het aantrekkelijk zijn om in drukke winkelstraten en stadscentra rond te lopen, zodat de kans dat je belangstellenden kunt aanspreken dan groot is

2. Mondelinge toelichting
Flyers geven je de mogelijkheid om meer informatie te geven. Ze kunnen als leidraad dienen in een verkoopgesprek.

3. Het is goedkoop
Het maken en verspreiden van flyers is relatief goedkoop, terwijl de flyers er toch professioneel uitzien.

Flyers maken en verspreiden?

Verkoop je zonnepanelen en wil je flyers laten maken en verspreiden? Wij helpen je graag! We maken dagelijks flyers voor allerhanden producten en diensten. Weten hoe we dit doen? Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur een e-mail naar support@verspreiden.com.