9 juli 2020

Flyers met weekaanbiedingen

Flyers met weekaanbiedingen stimuleren herhaalbezoek. Heb je een bakkerij, slagerij of groentewinkel, overweeg dan wekelijks een flyer te maken met de weekaanbiedingen. Zodra klanten in de winkel zijn, kunnen ze de flyer meepakken. Zo weten ze alvast welke producten volgende week extra voordelig zijn. De flyer kun je eventueel ook huis aan huis laten verspreiden of meegeven bij de bestellingen die je thuis bezorgt.

Een flyer met weekaanbiedingen is eenvoudig te maken. Vaak kies je bij aanvang voor één vaste vormgeving, zodat de flyer wint aan herkenbaarheid en betrouwbaarheid. Het is dan wekelijks een kwestie van goed nadenken over de producten die je in de aanbieding doet. Het spreekt voor zich dat je zorgt voor variatie en zo goed mogelijk aansluit bij het seizoen. Met andere woorden, bijvoorbeeld lekker barbecuevlees, stokbrood en frisse salades in de zomer.

Flyer maken

Een flyer is niet al te duur. Logisch, het is slechts één vel papier, meestal A4 formaat. Doordat je het ontwerp meerdere keren gebruikt, vallen ook die kosten mee. En gaandeweg leer je precies hoeveel flyers je nodig hebt.

Wij denken mee!

Bij Verspreiden.com maken we dagelijks flyers voor middenstanders in heel Nederland. We zetten onze kennis en ervaring ook graag voor jou in! Weten hoe wij dit doen? Bel vandaag nog naar Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com