12 maart 2018

Flyers maken voor Open Dagen

Met het begin van het voorjaar breekt ook de periode van Open Dagen, Open Deur Dagen en Open Huizen aan. Wie veel bezoekers wenst, maakt een flyer. Flyers kun je op straat uitdelen, achter de ruitenwissers plaatsen of huis aan huis verspreiden. Kenmerken voor een flyer is de aantrekkelijke prijs, de korte boodschap en de snelle productietijd.

Een flyer noemen we ook wel een pamflet. Het bestaat slechts uit één pagina en is meestal niet groter dan een A5 of een A4. Een flyer is bedoeld om eenmalige activiteiten of aanbiedingen mee aan te kondigen, zoals een open dag of een spectaculaire voorjaars sale.


Flyers zijn betaalbaar

Vandaag de dag wordt deze marketing tool een beetje over het hoofd gezien maar het is nog steeds erg interessant om flyers te laten drukken om nieuwe en bestaande klanten te benaderen. Het is bovendien betaalbaar, ook kleine ondernemingen en starters. Via online drukkerijen kunnen de flyers goedkoop worden geprint of gedrukt. Zij verzamelen bijvoorbeeld een dag lang orders voor flyers. Deze worden dan in één print of drukopdracht verwerkt en zo blijven de kosten laag. Voor starters en kleine bedrijven is dit meestal een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Tips voor het maken van een flyer

 

  • Gebruik een pakkende titel
  • Plaats het bedrijfslogo
  • Plaats contactgegevens (ten minste het adres van de website)
  • Zorg dat de flyer opvalt (o.a. door gebruik van kleur)
  • Gebruik sprekende foto’s
  • Plaats zo min mogelijk tekst, gebruik enkel steekwoorden

 

Meer weten over flyers?

Verspreiden.com kan jouw flyer vormgeven en redigeren. Daarnaast nemen wij graag de  productie uit handen. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com