3 oktober 2019

Flyers hebben impact

Flyers vormen nog steeds een heel goed marketinginstrument. Daar zit niets truttigs of ouderwets aan. Een flyer heeft impact. Met een goede flyer breng je op een eenvoudige en relatief goedkope  manier je bedrijf onder de aandacht.

 

Waarin is de lezer van jouw flyer geïnteresseerd en welke meerwaarde bied je met je flyer? Je hebt het antwoord op deze twee vragen nodig om een goede flyer te kunnen maken. Doe je dat goed dan krijgt je flyer een bewaarfunctie. Dat lukt je als je bijvoorbeeld een aanbieding op je flyer zet of een kortingscode. Zo is jouw flyer interessant voor de lezer. Voeg jouw gloednieuwe flyer toe bij de bestelling van je klant, verspreid deze huis aan huis of deel uit tijdens een lokale jaarmarkt of braderie.

Veel mogelijkheden

Flyers bieden je ontzetten veel mogelijkheden. Dat gaat veel verder dan een eenmalige actie of korting. Je kunt flyers zelfs voor meerdere doelen tegelijk inzetten. Dat komt omdat de flyer dubbelzijdig is. Op de voorkant zet je bijvoorbeeld een actie, de andere kant gebruik je voor iets informatiefs, zoals een Open Dag of een korte beschrijving van je bedrijf.

Flyer maken?

Natuurlijk hebben het ontwerp, de boodschap en de manier waarop je jouw flyer onder de aandacht brengt een groot effect op het resultaat ervan. Wij denken graag met je mee! Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op,telefoon: 0113 70 02 12 of mail je vraag naar support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com