22 mei 2020

Flyers die uitblinken in gastvrijheid

Cafés en restaurants met een terras krijgen vanaf 1 juni groen licht om weer mensen te ontvangen. Natuurlijk wel met inachtneming van de anderhalvemetermaatregel. Gebruik een flyer om jouw gasten te vertellen dat jouw zaak open is en leg uit hoe jouw reserveringsysteem werkt. Gastvrijheid voorop, laat je flyer dat vooral uitstralen.

Gefeliciteerd, de horeca mag vanaf 1 juni weer open. Natuurlijk met tal van haken en ogen. Het is belangrijk daarover zo goed mogelijk te communiceren. Welke hygiënemaatregelen neem je in acht, hoe bewaar je 1,5 meter afstand en hoe kunnen gasten een tafel binnen reserveren. Een flyer kun je huis aan huis verspreiden en natuurlijk in je café, restaurant of strandpaviljoen uitdelen. Zo kan er geen twijfel over bestaan: jij en je team staan klaar om de gasten weer veilig en gastvrij te ontvangen.

Voordeel flyers

Het voordeel van flyers is dat ze goedkoop zijn en snel gedrukt kunnen worden. Je kunt je flyers laten drukken in precies het formaat dat past bij jouw boodschap. Veel voorkomend zijn A5 flyers. Het ontwerp van je flyer bepaal je natuurlijk zelf. Ook daarbij is veel mogelijk. Laat je flyers drukken met bedrukking aan één of beide zijden en kies voor een mooie afwerking om extra op te vallen. Ook de verspreiding is zo geregeld. Bepaal vooraf in welke postcodegebieden je jouw flyer wil verspreiden en het wordt geregeld.

Goede gasten

Zoek een goede partner, zoals Verspreiden.com. Dan kun jij je richten op jouw horecaonderneming en zorgen wij er met een aansprekende flyer voor dat jouw gasten je weer weten te vinden! Wij kunnen alles van A tot Z voor je verzorgen. We horen graag wat we voor jou mogen doen, via Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com