5 juni 2018

Flyers voor braderie, jaarmarkt of dorpsfeest

De zomer is het seizoen voor een braderie, jaarmarkt of dorpsfeest. Met een flyer erbij wordt het gegarandeerd druk. Druk het programma af, laat weten welke artiesten er zullen optreden en laat op een plattegrondje zien waar de verschillende activiteiten te beleven zijn.

Flyers kunnen eenvoudig huis aan huis verspreid worden. Bijvoorbeeld in de week voorafgaand aan de braderie, jaarmarkt of dorpsfeest. Flyers over? Dan kun je die tijdens het evenement nog verspreiden.

Flyer maken is eenvoudig

Het maken van een flyer is relatief eenvoudig en kost weinig geld. Logisch, het is één vel papier en zelfs drukken in alleen zwart is al een optie. Doordat flyer echt eenmalig wordt uitgedeeld, hoef je natuurlijk ook niet de zwaarste kwaliteit papier te kiezen. Zo hou je de kosten binnen de perken. Dat is belangrijk, want de stichtingen die deze evenementen organiseren, hebben vaak een bescheiden budget.

Flyers die wérken

Goede pakkende teksten op flyers zijn wervend en positief. Maak duidelijk waarom je de braderie, jaarmarkt of dorpsfeest niet mag missen! Naast tekst is de vormgeving van belang. Kies voor een illustratie die de boodschap vertelt en kracht bij zet.

Meer weten over flyers?

Wil je flyers maken en verspreiden? We helpen je graag. Neem contact op met Verspreiden.com op,telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com