28 maart 2018

Flyers boordevol attracties

Het zomerseizoen komt eraan. Nederlanders en toeristen gaan massaal op pad. Vakanties, weekendje weg en dagjes uit; we vieren de zomer en genieten van de zon. Heb jij een speeltuin, rondvaartboot of andere attractie? Zorg dan nu dat je reclamemateriaal in orde is en verspreid je flyers bij campings, vakantieparken en de plaatselijke VVV.

Met een flyer maak je in één klap duidelijk wat er bij jou te beleven valt. Zorg voor duidelijke teksten en verleid met aantrekkelijke fotografie. Kun je zeehonden spotten vanaf jouw boot? Laat dat dan duidelijk uit de foto’s blijken. Heb je een speeltuin? Fotografeer dan de spelende kinderen! Dat is leuker dan een saaie foto van een lege schommel of wip. En kunnen kinderen bij jouw terecht voor een knutselmiddag of high-tea? Laat dat dan van de beelden afspatten. Het plezier moet verleidelijk zijn en aanzetten om zo snel mogelijk ook te komen!

Flyer vertalen

Een andere reden om veel met foto’s te werken, is het overbruggen van de taalbarrière. Beelden zijn universeel. Maar reken je op buitenlandse toeristen, investeer dan zeker in een goede vertaling van de flyer tekst. Vertaal je flyer minimaal in Engels en Duits. Kun je dit zelf niet, investeer dan in een professionele vertaler. Dit komt betrouwbaar over en versterkt je naam als professionele aanbieder van plezier.

Flyer maken?

Verspreiden.com kan jouw flyer vormgeven en drukken. Zelfs de teksten en de vertalingen verzorgen we graag. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com