3 april 2018

Flyeren op campings en vakantieparken

Flyeren op campings en vakantieparken is een slimme manier om je bedrijf te promoten. Veel campings en vakantieparken geven hun gasten een pakket met informatie flyers over lokale winkels, restaurants en attracties. Of bij de receptie is ruimte om flyers neer te leggen. Zorg er dus voor dat jouw flyer daarbij zit!

Een flyer maken en verspreiden loont. De kosten zijn immers relatief laag. Een flyer bestaat uit één vel A4, A5 of een afwijkend papiermaat. Eén vel papier dus, zonder vouwen of nietjes. Doordat de actiematige inzet is ook de fotografie, tekst en vormgeving niet ingewikkeld. In feite moet in één oogopslag duidelijk zijn wat je boodschap is. In dit geval: jouw winkel, restaurant of attractie is vlakbij en jullie staan te popelen om de vakantiegangers zo goed mogelijk te ontvangen.

Een flyer met meerdere doelen

Flyers kunnen dubbelzijdig worden geprint of gedrukt. Zo kun je bijvoorbeeld aan één zijde je bedrijf presenteren en aan de andere zijde een bestelformulier of kortingsbon plaatsen. Als jij bijvoorbeeld een afhaalrestaurant hebt, kun je de flyer ook gebruiken als menukaart. En verkoop je brood en banket, maak dan van de achterkant een bestelformulier. Heb je een snackbar? Geef dan een gratis snack weg bij inlevering van de flyer. Gegarandeerd dat de vakantiegangers de weg naar jouw snackbar weten te vinden!

Meer weten over flyers?

Wil je meer informatie over flyers? Daar vertellen we je graag alles over. Je kunt ons bereiken op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com