11 april 2024

Flyeren in een klein gebied

Wie denkt dat ons platform Verspreiden.com alleen bedoeld is voor grote klanten en grote partijen folders en flyers heeft het mis. Ook als je een beperkte oplage flyers wilt verspreiden in slechts één of enkele postcodegebieden, kun je gebruikmaken van de kracht van de brievenbus. Verspreiding regel je eenvoudig en snel online.

Een nagelstudio, hondenuitlaatservice of lokale interieurontwerpster; tal van kleine zelfstandigen maken wel graag lokaal reclame, maar liever geen hoge kosten.  Een flyer is een relatief voordelige vorm van offline reclame, waarmee je een groot publiek kunt bereiken. Een goed ontworpen flyer kan de interesse van potentiële klanten wekken voor jouw diensten. Een flyer in de brievenbus trekt de aandacht en kan daarna nog wekenlang op een bureau blijven liggen of op het prikbord blijven hangen. Veel aandacht dus, voor relatief weinig geld.

Selecteer jouw postcodegebied
Wil je je flyer professioneel laten verspreiden (zodat je zeker weet dat deze ook daadwerkelijk wordt bezorgd), dan kun je op ons platform precies die postcodes doorgeven, waar jij actief bent of actief wilt worden. Zo bereik je precies de juiste doelgroep en dat super lokaal!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com