Flyer zoekt vakantiekrachten m/v

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

9 mei 2019

Flyer zoekt vakantiekrachten m/v

Op zoek naar vakantiekrachten? Gebruik een flyer om huis aan huis de beste mensen te werven. Een flyer is goedkoop, laagdrempelig en makkelijk en snel inzetbaar. Met maximaal resultaat. Want huis aan huis reclame wordt goed gelezen, óók door jongeren.

 

Flyers ken je vast zelf wel. Een flyer is een heel eenvoudige folder. De flyer heeft één boodschap en een eenvoudig ontwerp. Over het algemeen is het allemaal kort en krachtig: Zoek je vakantiewerk? Reageer dan op deze flyer!

Kies je doelgroep

Voor je gaat flyer is belangrijk om na te denken wie je zoekt en waar zij wonen. Een vakantiekracht die gaat werken in een verzorgingshuis heeft vast andere kwaliteiten dan iemand die gaat serveren op een vol terras. Moet de vakantiekracht oud of jong zijn, ervaring hebben in de horeca, zorg of techniek en is ervaring belangrijk. Verder is het belangrijk om te weten in welke wijken deze jongeren wonen. Het spreekt voor zich dat je niet hoeft te flyeren in wijken of dorpen waar overwegend senioren wonen.

Duidelijke informatie

Geef in je flyer zo duidelijk mogelijk aan wat je zoekt. Hiermee bespaar je jezelf een hoop werk. Dus:

  • maak in je flyer duidelijk wat het werk inhoudt
  • vermeld in je flyer duidelijk voor welke periode je vakantiekracht zoekt en vermeld werktijden
  • maak solliciteren extra aantrekkelijk door het salaris in de flyer te vermelden
  • maak reageren op het vakantiewerk eenvoudig

Zorg ervoor dat je in je flyer de taal van je jonge doelgroep spreekt. Stem tekst, beeld en illustraties op elkaar af om zo het beste resultaat te behalen. Keep it simple, denk vanuit je doelgroep.

Flyer om vakantiekrachten te werven?

Wil je met een flyer maken vakantiekrachten werven? Wij maken er werk van! Neem vandaag nog contact met ons op! Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.