5 december 2019

Flyer voor kerstboomverkoop

Ga je kerstbomen verkopen? Zorg dan dat iedereen dit weet! Met een flyer die je lokaal huis aan huis verkoopt, kan niemand meer om je heen. Een flyer is eenvoudig te maken, relatief goedkoop en heel lokaal te verspreiden. Als jij de postcodes weet van de wijken die je met jouw kerstbomen kunt bedienen, dan zorgen wij ervoor dat daar een flyer in de brievenbus valt.

 

Als je kerstbomen verkoopt, wil je natuurlijk wel dat alle inwoners van jouw stad of dorp dit weten. Lokale bekendheid is dan heel belangrijk. Hoe beter je je boodschap verkondigt, hoe groter de toeloop van klanten. En zéker bij een kerstbomenverkoop is dat belangrijk. Je hebt immers maar een paar weken om hiervan een succes te maken!

Makkelijk en voordelig

Flyers zijn een makkelijk en voordelig reclamemiddel. De boodschap hoeft niet lang te zijn. Vertel in je flyer duidelijk waar je staat met je kerstbomen en wanneer. Eventueel kun je nog vertellen welke boomsoorten je hebt en welke maten je verkoopt. Wil je wat extra klanten lokken? Bedenk dan een leuke actie! Geef een kop warme chocolademelk cadeau, pof verse kastanjes of verloot set leuke kerstboomverlichting.

Flyers verspreiden

De flyers kun je lokaal huis aan huis laten verspreiden. Bestel er altijd wat meer, zodat je je flyers ook op verschillende plaatsen kunt neerleggen. Denk aan het prikbord in supermarkten, wachtruimtes en bij bevriende ondernemers. Zo weet je zeker dat je boodschap opvalt!

Meer weten over flyers?

Wil je meer weten over flyers? Wij helpen je graag op weg met goede en voordelige flyer. Neem daarom contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com