19 november 2020

Flyer voor Cyber Monday

Cyber Monday is een dag boordevol stuntaanbiedingen in allerhande webshops. Heb jij een webshop? Kondig jouw Cyber Monday aanbiedingen dan door middel van een flyer. Deze flyer kun je vanaf een maand voor Cyber Monday slim meesturen met de bestellingen. Zo trigger je koopjesjagers om ook op Cyber Monday in te loggen en hun boodschappen mandje te vullen!

Cyber Monday is de dag waarop de stuntprijzen en verkoopacties voornamelijk in webshops aanwezig zijn. Cyber Monday was een idee om online shopping te promoten. Het idee stamt uit 2005, een tijd waarin het internet zelf ook nog in zijn kinderschoenen stond. Inmiddels is Cyber Monday, net als Black Friday, een begrip. Nederlandse koopjesjagers hebben deze dagen omarmd en zitten klaar om snel mogelijk in te loggen en hun koopjes te scoren!

Maak een flyer

Een flyer is zo gemaakt. Zorg ervoor dat de lezer snel en makkelijk ziet waarover de flyer gaat: jouw aanbiedingen tijdens Cyber Monday! Presenteer de belangrijkste en leid belangstellenden vervolgens door naar een speciale actiepagina op je website. Voor klanten moet snel duidelijk zijn wat je in de aanbieding hebt. Veel webshops hebben aanbiedingen en consumenten oriënteren zich snel. Maak bijvoorbeeld een ‘top 3 van jouw kortingknallers’. Wees eerlijk over de kortingen die je geeft. Klanten vergelijken aanbiedingen meer dan gemiddeld tijdens Cyber Monday.

Samen aan de slag?

Wij helpen je graag met het beste drukwerk en de leukste ontwerpen. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com