5 mei 2017

Flyer verspreiden voor een strandtent

Een flyer drukken en verspreiden is een makkelijke en voordelige manier om je strandpaviljoen te promoten. Het rendement is groot: maximaal bereik tegen relatief lage kosten. Trendy, eigentijdse strandpaviljoens zie je steeds meer aan de kust. Met een flyer maak je duidelijk aan welke strandovergang jouw strandpaviljoen ligt.

Een flyer drukken en verspreiden is goedkoop omdat een flyer veelal uit één vel bestaat. Eén vel papier dus, zonder vouwen of nieten. Een flyer drukken en verspreiden doe je het best met een professionele partij die verstand heeft van drukken én verspreiden.

Eén boodschap

Je flyer bevat natuurlijk maar één boodschap: genieten op het strand begint op jouw terras. Geef een goede sfeerimpressie van je strandpaviljoen, laat zien welke gerechten je serveert en kondig de allerleukste events voor deze zomer aan. En vergeet de contactgegevens niet. Vermeld je website, je telefoonnummer en de strandovergang waar jouw strandpaviljoen te vinden is. Heb je leuke beachspelen in de aanbieding? Dan vermeld je die ook natuurlijk! Net als je lekkerste cocktails en beste tapas.

Flyers verspreiden

De flyers kun je huis aan huis laten verspreiden in de regio, maar bedenk ook dat het slim is om alle campings en vakantieparken te bezoeken. Het loont zelfs de moeite om op een zomerse dag met een stel jongens en meiden het strand op te gaan en daar je flyers uit te delen. Koppel je er ook nog een speciale actie aan vast dan wordt het gegarandeerd druk in je strandpaviljoen.

Meer weten over flyers?

Wil je meer weten over flyers? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com