Flyer ‘vakantie in eigen land’

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

10 juni 2020

Flyer ‘vakantie in eigen land’

Flyers zijn een perfect middel om aandacht te vragen voor jouw dienstverlening. Organiseer jij vakanties in eigen land? Of heb je een aantrekkelijke dagattractie voor een vakantie in eigen land? Met een slimme, aantrekkelijke flyer maak je je aanbod bekend bij een breed publiek.

Een flyer is een makkelijke en voordelige manier van reclame maken. Heb je een lokaal reisbureau, dan kun je je flyer lokaal huis aan huis laten verspreiden. Je kunt heel eenvoudig de postcodes selecteren waar jouw flyer in de brievenbus mag vallen.

Flyer reisbureau

Zeker nu steeds meer Nederlanders kiezen voor een vakantie in eigen land, kun jij ze daar wellicht bij van dienst zijn. Als reisbureau-eigenaar ken je de mooiste hotelletjes, leukste restaurants en heb je ongetwijfeld aantrekkelijke tips om te doen of te bekijken. Nodig belangstellenden uit op je reisbureau of organiseer een videocall-kennismaking om deze reis in Nederland te bespreken.

Dagattractie flyer

Ook als je een leuke dagattractie hebt, kun je flyers gebruiken. Pretparken, zwembaden, musea, speeltuinen, maar bijvoorbeeld ook de verhuurders van fietsen of bootjes kunnen met een flyer toeristen werven. Je kunt de flyer huis aan huis laten verspreiden, maar denk ook eens aan verspreiding in restaurants, hotels, reisbureaus en collega-aanbieders van leuke uitjes.

Flyers maken

bij Verspreiden.com maken we flyers en verspreiden we deze. Dat doen we landelijk, bij die postcodes waar jij wilt dat jouw flyer terechtkomt. Wil je weten hoe we jou kunnen helpen, neem dan contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur een e-mail naar support@verspreiden.com.