11 december 2017

Flyer stimuleert oliebollenverkoop

Met een huis aan huis verspreide flyer waarin je de verkoop van oliebollen aankondigt, stimuleer je de vraag naar oliebollen. En daarmee jouw omzet! Laat de mensen in jouw drop, wik of stad weten wanneer je de hete olie aanzet en de lekkerste, zoete lekkernijen verkoopt. Voeg eventueel een bestellijst op je flyer zodat je klanten de oliebollen op tijd kunnen bestellen.

Flyers zijn ongekend populair. Ze zijn relatief eenvoudig en goedkoop te maken en hebben een groot effect. Flyers zijn bovendien ideaal voor het verspreiden van één korte, duidelijke boodschap, zoals de verkoop van oliebollen en appelflappen. In een paar zinnen kun je al duidelijk waarom ze bij jou moeten zijn, waar en wanneer. Geen lange teksten dus, zo komt je boodschap meteen over.

Flyers verspreiden

Wilt je flyers drukken en dan verspreiden onder winkelend publiek of achter de ruitenwissers van auto’s bij een winkelcentrum? Dan heb je in sommige gemeenten toestemming of een vergunning nodig. De gemeente kan namelijk het verspreiden van flyers op een openbare plaats of in een bepaalde periode verbieden. Wil je jouw flyers huis aan huis verspreiden, dan heb je daar geen toestemming of vergunning voor nodig. Wel adviseren we je na te denken over de manier waarop je je oliebollen flyers gaat verspreiden. Natuurlijk kun je je buurjongen vragen of een aantal studenten, maar de ervaring leert dat dit niet altijd even succesvol is. De verleiding om de flyers direct weg te gooien, is bij sommigen (te) groot. Gelukkig zijn er ook professionele partijen die zorgdragen voor een optimale verspreiding, namelijk precies in de brievenbus van jouw doelgroep.

Meer weten over flyers?

Wil je flyers maken en verspreiden? We helpen je graag. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com