10 juli 2018

Flyer om nieuwe leden te werven

Flyers zijn een uitstekende manier om leden te werven voor jouw sportclub of vereniging. Nu het nieuwe seizoen voor de deur staat, kun je met huis aan huis bezorgde flyers in jouw dorp, wijk of stad mensen aansporen om lid te worden. Hoe? Doe ze een goed voorstel voor een introductietarief of organiseer een middag waarop ze kunnen komen kennismaken!

Bij een groot aantal verenigingen staat het ledental onder druk. Nieuwe leden werven is daarom belangrijk en maar lang niet altijd makkelijk. Een flyer is een makkelijk en voordelig middel om jouw vereniging onder de aandacht te brengen. Bedenk vooraf wat voor leden je wilt werven en waar die potentiële leden wonen. Wil je je jeugdafdeling levendiger krijgen of wil je je als club meer gaan richten op de 50-plussers in je buurt? Als je de antwoorden op die vragen weet, dan kun je vervolgens kijken welke flyer je daarvoor kunt maken.

Flyer is eenvoudig

Een flyer is niet meer één vel papier. De boodschap erop moet helder en simpel zijn. Maak duidelijk waarom het leuk is om lid te zijn van jouw vereniging. Som de voordelen op. Bijvoorbeeld fit blijven, contacten met anderen of het stimuleren van je creativiteit. Bied de lezer de mogelijkheid om een keer gratis mee te doen of organiseer een gezellige ledenwerfmiddag. Kies je voor dat laatste, dan kun je hiervan ook een persbericht maken voor de lokale krant. Persberichten kunnen helpen om bekendheid te geven aan activiteiten van je club. Dat doe je omdat je wilt dat mensen weten wat jullie allemaal doen. Het draagt bij aan het imago van je club, maakt je leden trots dat ze erbij horen en is ook een mooie gelegenheid om je sponsoren te bedanken.Met een beetje geluk versterkt het artikel in de lokale of regionale media jouw flyers en wordt het een drukke middag op de club!

Flyers verspreiden

Bij Verspreiden.com weten we alles van het verspreiden van flyers. We begeleiden je graag bij het hele proces, vanaf het maken tot aan het verspreiden. We bewijzen dat flyers verspreiden helemaal niet duur hoeft te zijn, maar wel veel kan opleveren. Bel vandaag nog naar Verspreiden.com,telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com