19 maart 2021

Flyer om huizen te werven

Flyers kunnen werken om nieuwe woningen in portefeuille op te nemen. De woningmarkt is dermate krap, dat een makelaar vooral scoort met het beste en grootste aanbod van woningen. Door proactief de markt op te gaan in wijken en dorpen waar je verkoopsuccessen boekt, kom je op een positieve manier in de picture bij zowel woningzoekers als potentiële woningverkopers.

Met flyers, acties en oproepen proberen makelaars klanten te trekken. ‘Nog nooit was uw prachtige woning zo in trek als nu’ is één van de slogans die makelaars gebruiken om hun slinkende aanbod koop- en huurwoningen aan te vullen. Een dergelijke flyer kan woningeigenaren aanzetten om toch eens te kijken wat ze voor hun huis kunnen krijgen. Dat contact met klanten is belangrijk nu het aanbod op de woningmarkt daalt. Er staan steeds minder huizen te koop en dat vraagt van makelaars een andere manier van werken.

Flyers verleiden tot verkoop

Makelaars moeten mensen verleiden tot verkoop. Dat kan met een aantrekkelijke en informatieve flyer. Succesvolle makelaars gaan niet afwachten, maar zoeken mensen op. Slim! Zéker als je bedenkt dat circa 25 procent van de mensen plannen heeft om nu of in de toekomst te verhuizen.

Succesvolle flyers voor makelaars

Wij begeleiden makelaars graag bij het ontwikkelen en verspreiden van slimme flyers om hun woningportefeuille aan te vullen. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com